Fervosa

Història

Fervosa és una empresa fundada l'any 1992 per a la gestió i tractament de dejeccions ramaderes i residus. Les necessitats en el tractament de residus que presentava Osona, la nostra comarca, amb una important cabana ramadera i una forta implantació d'indústria agroalimentària, va generar la creació de FERVOSA.
Les possibilitats de transformació i valorització d'aquestes grans quantitats de matèria orgànica es mostraren com una bona oportunitat de crear aquesta empresa.
El que ens va engrescar i seduïr en la gestió i el tractament de residus biodegradables va ser i continua essent el resultat de la nostra activitat, el compost.
Un producte que ha de servir per a nodrir amb cura l'herenencia de tots, LA TERRA.
La inspiració ve d'aquella cultura ancestral practicada pels antics pagesos que compostaven i reciclaven els fems del bestiar per adobar tot seguit els camps i els horts de les rodalies.
Per tractar aquesta matèria vàrem construir una planta de compostatge amb un sistema de piles voltejades a l'aire lliure (windrow). La planta, però, ha anat evolucionant i actualment gaudeix d’una tecnologia de compostatge sota cobertes GORE-COVER SYSTEM, en primera línea mundial. El sistema de cobertes de GORE™ es una tecnología per al tractament de residus orgànics. El sistema de cobertura GORE™ accelera el procés de compostatge alhora que miminitza les olors i preveu la transmissió de bactèries a l'aire. Això assegura una màxima qualitat del compost obtingut i garanteix reduccions molt importants en l'impacte de l'entorn i
el medi ambient.
La planta de compostatge de Manlleu gaudeix d'una
gran varietat i capacitat de tractament de
residus biodegradables, rics en matèria orgànica.
FERVOSA també té una planta més petita ubicada al mateix terme municipal, per la maduració i l'acabat del compost dedicat a l'agricultura ecològica i fabricació de substrats i recebos.

Adreça

Oficines i Magatzem
Ctra. de Manlleu a la Gleva. Km 2
Apartat de correus 199
08560 Manlleu/Barcelona
GPS
N 42º 00' 07,78"
E 2º 14' 47,85"

Fervosa Planta de Residus
Paratge d’Espadamala, SN
08560 Manlleu/Barcelona
GPS
N 42º 00' 49,05"
E 2º 16' 02,75"

Contacte

fervosa@fervosa.com
T 938 502 720
F 938 502 595

Departament Comptable
natalia@fervosa.com

Departament Comercial
darius@fervosa.com
ruben@fervosa.com

Departament Tècnic
montse@fervosa.com
judit@fervosa.com

Consultes